Revista de disseny
Revista de disseny
Altaveu Portàtil

Seda

Altaveu Portàtil Seda és un dispositiu funcional de base de tecnologia d’intel·ligència. El bolígraf del centre és un organitzador d’espais. A més, les funcions digitals com el port USB i la connexió Bluetooth la converteixen en un reproductor portàtil i altaveu amb una adaptació d'ús de la zona domèstica. Una barra de llum incrustada al cos extern funciona com un llum d’escriptori. A més, l'atractiu aspecte de luxe fa que la casa sigui atractiva i es pugui utilitzar en disseny d'interiors. A més, utilitzar l'espai d'una manera millor és una de les característiques essencials de Seda.

La Tassa De Cafè I Platillo

WithDelight

La Tassa De Cafè I Platillo Servir dolços de mida mossegada al costat del cafè forma part de moltes cultures diferents, ja que és costum servir una tassa de cafè amb delícies turques a Turquia, biscotti a Itàlia, xurros a Espanya i cites a Aràbia. Tanmateix, en els plats convencionals, aquestes llaminadures es llisquen cap a la tassa de cafè calent i s’enganxen o es mullen dels vessaments de cafè. Per evitar-ho, aquesta tassa de cafè té un platet amb ranures dedicades que mantenen les llaminadures del cafè al seu lloc. Atès que el cafè és una de les begudes calentes poc importants, millorar la qualitat de l'experiència en el consum de cafè té importància en la vida diària.

Taula

Codependent

Taula Codependent fusiona la psicologia i el disseny, concretament centrats en la manifestació física d’una condició psicològica, la codependència. Aquestes dues taules entrellaçades han de dependre de les altres per funcionar. Les dues formes són incapaços de quedar-se soles, però juntes creen una forma funcional. La taula final és un exemple potent que el conjunt és superior a la suma de les seves parts.

Coberts

Ingrede Set

Coberts El conjunt de coberts Ingrede està dissenyat per expressar la necessitat de perfecció en la vida quotidiana. Conjunt de forquilla, cullera i ranura de ganivet amb imants. Els coberts queden verticals i creen harmonia a la taula. Les formes matemàtiques permeten construir una forma fluida que consta de tres peces diferents. Aquest enfocament crea noves possibilitats que es poden aplicar a molts productes diferents com ara dissenys de parament i altres estris.

El Prototip Residencial

No Footprint House

El Prototip Residencial La NFH està desenvolupada per a la producció en sèrie, basada en una caixa d'eines més gran de tipologies residencials prefabricades. Es va construir un primer prototip per a una família holandesa al sud-oest de Costa Rica. Van escollir una configuració de dos dormitoris amb estructura d’acer i acabats de fusta de pi, que es va enviar al seu lloc objectiu en un sol camió. L'edifici està dissenyat al voltant d'un nucli central de serveis per optimitzar l'eficiència logística pel que fa al muntatge, manteniment i ús. El projecte busca una sostenibilitat integral pel que fa al seu rendiment econòmic, ambiental, social i espacial.

L’Obrador De Cartes

Memento

L’Obrador De Cartes Tot comença amb agraïment. Una sèrie d’obertors de cartes que reflecteixen les ocupacions: Memento no és només un conjunt d’eines, sinó també una sèrie d’objectes que expressen l’agraïment i els sentiments de l’usuari. Mitjançant la semàntica del producte i les imatges senzilles de diferents professions, els dissenys i les maneres úniques que s’utilitza cada peça Memento ofereixen a l’usuari diverses experiències sinceres.