Revista de disseny
Revista de disseny
El Cafè

Riposo

El Cafè El disseny d’aquest servei es va inspirar en dues escoles de principis del segle XX la Bauhaus alemanya i l’avantguarda russa. Una estricta geometria recta i una funcionalitat ben pensada correspon plenament a l’esperit dels manifestos d’aquells temps: “el que convé és bell”. Al mateix temps, seguint les tendències modernes, el dissenyador combina dos materials contrastats en aquest projecte. La porcellana clàssica de llet blanca es complementa amb tapes brillants de suro. La funcionalitat del disseny es recolza en maneigs senzills i còmodes i en la usabilitat general del formulari.

Nom del projecte : Riposo, Nom del dissenyador : Mikhail Chistiakov, Nom del client : Altavolo.

Riposo El Cafè

Aquest sorprenent disseny és guanyador del premi de disseny de plata a la competició de moda, roba i vestits. Definitivament, hauríeu de veure la cartera de disseny de premiats plata per descobrir moltes altres obres de disseny de peces de vestir i de moda noves, innovadores, originals i creatives.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.