Revista de disseny
Revista de disseny
Oficina

Studio Atelier11

Oficina L'edifici es basava en un "triangle" amb la imatge visual m茅s forta de la forma geom猫trica original. Si mireu cap avall des d'un lloc alt, podeu veure un total de cinc triangles diferents. La combinaci贸 de triangles de diferents mides significa que "humans" i "natura" tenen un paper com a lloc on es troben.

Nom del projecte : Studio Atelier11, Nom del dissenyador : Studio Atelier11, Nom del client : Atelier11.

Studio Atelier11 Oficina

Aquest excel路lent disseny 茅s guanyador del premi de disseny daurat en concurs de disseny de productes d鈥檌l路luminaci贸 i projectes d鈥檌l路luminaci贸. Definitivament, haureu de veure la cartera de disseny de premiats daurats per descobrir molts altres treballs de disseny de productes d鈥檌l路luminaci贸 nous, innovadors, originals i creatius.

Disseny del dia

Un disseny incre茂ble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel路l猫ncia en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una difer猫ncia positiva. Di脿riament ens mostraran dissenys m茅s fant脿stics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el m贸n.