Revista de disseny
Revista de disseny
Centre De Vendes

Yango Poly Kuliang Hill

Centre De Vendes Aquest disseny té com a objectiu explorar com oferir una experiència encantada de la vida idíl·lica suburbana, que condueixi la gent a buscar una bona vida i condueixi la gent a avançar cap a l’habitatge poètic oriental. El dissenyador utilitza una habilitat de disseny moderna i senzilla amb materials naturals i simples. Centrant-se en l’esperit i descuidant la forma, el disseny combina els elements de la cultura Zen i del paisatge, els sentiments amorosos dels pescadors i el paraigua de paper d’oli. Mitjançant la manipulació dels detalls, equilibra la funció i l’estètica i fa que la vida sigui artística.

Nom del projecte : Yango Poly Kuliang Hill, Nom del dissenyador : HCD IMPRESS, Nom del client : Yango.

Yango Poly Kuliang Hill Centre De Vendes

Aquest sorprenent disseny és guanyador del premi de disseny de plata a la competició de moda, roba i vestits. Definitivament, hauríeu de veure la cartera de disseny de premiats plata per descobrir moltes altres obres de disseny de peces de vestir i de moda noves, innovadores, originals i creatives.

Llegenda de disseny del dia

Dissenyadors llegendaris i les seves obres premiades.

Les llegendes de disseny són dissenyadors extremadament famosos que fan del nostre món un lloc millor amb els seus bons dissenys. Descobriu dissenyadors llegendaris i els seus innovadors dissenys de productes, obres d'art originals, arquitectura creativa, dissenys de moda destacats i estratègies de disseny. Gaudeix i explora obres originals de dissenyadors, artistes, arquitectes, innovadors i marques guardonades a tot el món. Inspira't en dissenys creatius.