Revista de disseny
Revista de disseny
Butaca

Infinity

Butaca L'èmfasi principal del disseny de la butaca Infinity es fa precisament al respatller. És la referència del símbol de l’infinit: una figura invertida de vuit. És com si canvia la seva forma al girar, establint la dinàmica de les línies i recreant el signe d’infinit en diversos plans. El respatller està unit per diverses bandes elàstiques que formen un llaç extern, que també torna al simbolisme de l’infinit cíclic de vida i equilibri. Es posa un èmfasi addicional en les patines exclusives que es fixen i recolzen les parts laterals de la butaca, tal com fan les pinces.

Nom del projecte : Infinity, Nom del dissenyador : Natalia Komarova, Nom del client : Alter Ego Studio.

Infinity Butaca

Aquest excel·lent disseny és guanyador del premi de disseny daurat en concurs de disseny de productes d’il·luminació i projectes d’il·luminació. Definitivament, haureu de veure la cartera de disseny de premiats daurats per descobrir molts altres treballs de disseny de productes d’il·luminació nous, innovadors, originals i creatius.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.