Revista de disseny
Revista de disseny
El Candelabre

Lory Duck

El Candelabre El Lory Duck està dissenyat com un sistema de suspensió muntat a partir de mòduls de llautó i vidre epoxi, cadascun semblant a un ànec que llisca sense esforç per aigües fredes. Els mòduls també ofereixen configuració; amb un toc, cadascuna es pot ajustar per afrontar qualsevol direcció i penjar a qualsevol alçada. La forma bàsica de la làmpada va néixer relativament ràpidament. Tot i això, van necessitar mesos d’investigació i desenvolupament amb infinitat de prototips per crear el seu equilibri perfecte i la millor mirada des de tots els angles possibles.

Nom del projecte : Lory Duck, Nom del dissenyador : Calaras Serghei, Nom del client : Siero Carandash brand.

Lory Duck El Candelabre

Aquest excel·lent disseny és guanyador del premi de disseny daurat en concurs de disseny de productes d’il·luminació i projectes d’il·luminació. Definitivament, haureu de veure la cartera de disseny de premiats daurats per descobrir molts altres treballs de disseny de productes d’il·luminació nous, innovadors, originals i creatius.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.