Revista de disseny
Revista de disseny
Llibreria, Centre Comercial

Jiuwu Culture City , Shenyang

Llibreria, Centre Comercial Jato Design tenia l’encàrrec de transformar una llibreria tradicional en un espai dinàmic i d’usos múltiples, per ser no només un centre comercial sinó també un centre cultural per a esdeveniments inspirats en llibres i molt més. L'espai central és l'espai "heroi" on els visitants es desplacen a un entorn de fusta més acurat i reforçat amb dissenys dramàtics. Els capolls semblants a les llanternes pengen del sostre mentre que les escales serveixen d’espais comunitaris que animen els visitants a quedar-se i llegir mentre s’asseuen als esglaons.

Nom del projecte : Jiuwu Culture City , Shenyang, Nom del dissenyador : JATO Design International Ltd, Nom del client : .

Jiuwu Culture City , Shenyang Llibreria, Centre Comercial

Aquest sorprenent disseny és guanyador del premi de disseny de plata a la competició de moda, roba i vestits. Definitivament, hauríeu de veure la cartera de disseny de premiats plata per descobrir moltes altres obres de disseny de peces de vestir i de moda noves, innovadores, originals i creatives.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.