Revista de disseny
Revista de disseny
Apotecaria

Izhiman Premier

Apotecaria El nou disseny de la botiga Izhiman Premier va evolucionar per crear una experiència moderna i moderna. El dissenyador va utilitzar una barreja diferent de materials i detalls per servir cada racó dels articles mostrats. Cada àrea d'exposició es va tractar per separat mitjançant l'estudi de les propietats dels materials i dels productes exposats. Creant un matrimoni de materials barrejant entre marbre de Calcuta, fusta de noguera, fusta de roure i vidre o acrílic. Com a resultat, l'experiència es va basar en cada funció i preferències del client amb un disseny modern i elegant compatible amb els articles exposats servits.

Nom del projecte : Izhiman Premier , Nom del dissenyador : Emad Amin Salameh, Nom del client : SADDA design and build .

Izhiman Premier  Apotecaria

Aquest sorprenent disseny és guanyador del premi de disseny de plata a la competició de moda, roba i vestits. Definitivament, hauríeu de veure la cartera de disseny de premiats plata per descobrir moltes altres obres de disseny de peces de vestir i de moda noves, innovadores, originals i creatives.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.