Revista de disseny
Revista de disseny
La Investigació I El Desenvolupament Arquitectònic

Technology Center

La Investigació I El Desenvolupament Arquitectònic El projecte arquitectònic del Centre Tecnològic té com a pauta la integració del conjunt arquitectònic al paisatge circumdant, un espai tranquil i agradable. Aquesta idea definidora converteix el conjunt en una fita humanitzada, destinada a la necessària immersió intel·lectual dels investigadors que hi actuaran, expressada en la seva intenció plàstica i constructiva. El cridaner i integrat disseny dels sostres en forma còncava i convexa gairebé toquen les línies horitzontals accentuades que defineixen així, les principals característiques del complex arquitectònic.

Nom del projecte : Technology Center, Nom del dissenyador : Paulo Brazil E Sant Anna, Nom del client : Klabin S A.

Technology Center La Investigació I El Desenvolupament Arquitectònic

Aquest excel·lent disseny és guanyador del premi de disseny daurat en concurs de disseny de productes d’il·luminació i projectes d’il·luminació. Definitivament, haureu de veure la cartera de disseny de premiats daurats per descobrir molts altres treballs de disseny de productes d’il·luminació nous, innovadors, originals i creatius.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.