Revista de disseny
Revista de disseny
Els Envasos De Cervesa

Okhota Strong

Els Envasos De Cervesa La idea darrere d’aquest redisseny és mostrar l’ABV alt del producte a través d’un material ferm reconeixible visualment: el metall corrugat. El relleu metàl·lic ondulat es converteix en el motiu principal de l’ampolla de vidre, al mateix temps que la fa tàctil i fàcil de subjectar. El patró gràfic que s’assembla a metall corrugat es transfereix a l’alumini i es pot complementar amb un logotip de marca en diagonal escalada i una imatge modernitzada d’un caçador que fa que el nou disseny sigui més dinàmic. La solució gràfica tant en ampolla com en llauna és senzilla i fàcil d’implementar. Els colors atrevits i els elements de disseny engrescadors apel·len al públic objectiu i augmenten la visibilitat de la prestatgeria.

Nom del projecte : Okhota Strong, Nom del dissenyador : Uniqa Creative Engineering, Nom del client : Uniqa Creative Engineering.

Okhota Strong Els Envasos De Cervesa

Aquest sorprenent disseny és guanyador del premi de disseny de plata a la competició de moda, roba i vestits. Definitivament, hauríeu de veure la cartera de disseny de premiats plata per descobrir moltes altres obres de disseny de peces de vestir i de moda noves, innovadores, originals i creatives.