Revista de disseny
Revista de disseny
Pavelló Mòbil

Three cubes in the forest

Pavelló Mòbil Tres cubs són l'aparell amb les diferents propietats i funcions (equips de jocs infantils, mobiliari públic, objectes d'art, sales de meditació, cendres, petits espais de descans, sales d'espera, cadires amb sostre) i poden aportar a la gent experiències espacials fresques. Tres cubs es poden transportar fàcilment amb un camió, per la mida i la forma. Pel que fa a la mida, la instal·lació (la inclinació), les superfícies dels seients, les finestres, etc., cada cub està dissenyat de manera característica. Tres cubs fan referència a espais mínims tradicionals japonesos com les sales de cerimònia del te, amb variabilitat i mobilitat.

Nom del projecte : Three cubes in the forest, Nom del dissenyador : Kotoaki Asano, Nom del client : KOTOAKI ASANO Architect & Associates.

Three cubes in the forest Pavelló Mòbil

Aquest sorprenent disseny és guanyador del premi de disseny de plata a la competició de moda, roba i vestits. Definitivament, hauríeu de veure la cartera de disseny de premiats plata per descobrir moltes altres obres de disseny de peces de vestir i de moda noves, innovadores, originals i creatives.

Equip de disseny del dia

Els millors equips de disseny del món.

De vegades necessita un equip molt gran de dissenyadors amb talent per oferir dissenys veritablement fantàstics. Cada dia comptem amb un equip innovador i creatiu de disseny premiat. Explora i descobreix arquitectura original i creativa, bon disseny, moda, disseny gràfic i projectes d’estratègia de disseny dels equips de disseny a tot el món. Inspira't en les obres originals de grans dissenyadors de mestre.