Revista de disseny
Revista de disseny
Pavelló

ResoNet Sinan Mansions

Pavelló El pavelló ResoNet té l’encàrrec de Sinan Mansions a Xangai per a la celebració de l’Any Nou Xinès 2017. Consta d’un pavelló temporal més una llum interactiva “resonet” lligada a la superfície interior. Utilitza tècniques de Low-Fi per visualitzar les freqüències de ressonància inherents al medi natural, mitjançant la interacció del públic i els elements circumdants detectats per una xarxa LED. El pavelló il·lumina el regne públic en resposta a estímuls de vibració. A més que els visitants puguin venir a fer desitjos al festival de primavera, també es pot utilitzar com a escenari d’actuació.

Nom del projecte : ResoNet Sinan Mansions, Nom del dissenyador : William Hailiang Chen, Nom del client : Sinan Mansions.

ResoNet Sinan Mansions Pavelló

Aquest excel·lent disseny és guanyador del premi de disseny daurat en concurs de disseny de productes d’il·luminació i projectes d’il·luminació. Definitivament, haureu de veure la cartera de disseny de premiats daurats per descobrir molts altres treballs de disseny de productes d’il·luminació nous, innovadors, originals i creatius.

Entrevista de disseny del dia

Entrevistes amb dissenyadors de fama mundial.

Llegiu les últimes entrevistes i converses sobre disseny, creativitat i innovació entre periodistes de disseny i dissenyadors, artistes i arquitectes de fama mundial. Consulteu projectes de disseny més recents i dissenys premiats per dissenyadors, artistes, arquitectes i innovadors famosos. Descobriu nous coneixements sobre creativitat, innovació, arts, disseny i arquitectura. Obteniu informació sobre els processos de disseny de grans dissenyadors.