Revista de disseny
Revista de disseny
El Sistema D’Adaptació Per Al Rodatge Professional

NiceDice

El Sistema D’Adaptació Per Al Rodatge Professional El NiceDice-System és el primer adaptador multifuncional de la indústria de les càmeres. Fa que sigui molt agradable connectar equips amb diferents estàndards de muntatge de diferents marques (com ara llums, monitors, micròfons i transmissors) a les càmeres exactament de la manera que calgui segons la situació. Fins i tot els nous estàndards de muntatge en desenvolupament o equips acabats de comprar es poden integrar fàcilment al sistema ND, només amb un nou adaptador.

Nom del projecte : NiceDice, Nom del dissenyador : Nils Fischer, Nom del client : .

NiceDice El Sistema D’Adaptació Per Al Rodatge Professional

Aquest sorprenent disseny és guanyador del premi de disseny de plata a la competició de moda, roba i vestits. Definitivament, hauríeu de veure la cartera de disseny de premiats plata per descobrir moltes altres obres de disseny de peces de vestir i de moda noves, innovadores, originals i creatives.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.