Revista de disseny
Revista de disseny
Els Panells Acústics Entapissats

University of Melbourne - Arts West

Els Panells Acústics Entapissats El nostre escrit consistia en subministrar i instal·lar multitud de panells acústics embolcallats amb teles amb diverses mides, angles i formes. Els primers prototips van veure canvis tant en el disseny com en els mitjans físics d’instal·lar i suspendre aquests panells de les parets, els sostres i la part inferior de les escales. En aquest moment ens vam adonar que els sistemes de penjament propietaris actuals dels panells de sostre no eren adequats a les nostres necessitats i en dissenyem els nostres.

Nom del projecte : University of Melbourne - Arts West , Nom del dissenyador : Peter Rattle for CUS (Vic) Pty Ltd, Nom del client : Commercial Upholstery Solutions (Vic) Pty Ltd.

University of Melbourne - Arts West  Els Panells Acústics Entapissats

Aquest excel·lent disseny és guanyador del premi de disseny daurat en concurs de disseny de productes d’il·luminació i projectes d’il·luminació. Definitivament, haureu de veure la cartera de disseny de premiats daurats per descobrir molts altres treballs de disseny de productes d’il·luminació nous, innovadors, originals i creatius.