Revista de disseny
Revista de disseny
Atracció Turística

The Castle

Atracció Turística El castell és un projecte privat iniciat fa vint anys el 1996 a partir d’un somni des de la infància per construir el propi castell, el mateix que en els contes de fades. El dissenyador també és arquitecte, constructor i dissenyador del paisatge. La idea principal del projecte és crear un lloc per a la recreació familiar, com una atracció turística.

Nom del projecte : The Castle, Nom del dissenyador : Georgi Tumpalov, Nom del client : Renaissance Ltd..

The Castle Atracció Turística

Aquest sorprenent disseny és guanyador del premi de disseny de plata a la competició de moda, roba i vestits. Definitivament, hauríeu de veure la cartera de disseny de premiats plata per descobrir moltes altres obres de disseny de peces de vestir i de moda noves, innovadores, originals i creatives.

Equip de disseny del dia

Els millors equips de disseny del món.

De vegades necessita un equip molt gran de dissenyadors amb talent per oferir dissenys veritablement fantàstics. Cada dia comptem amb un equip innovador i creatiu de disseny premiat. Explora i descobreix arquitectura original i creativa, bon disseny, moda, disseny gràfic i projectes d’estratègia de disseny dels equips de disseny a tot el món. Inspira't en les obres originals de grans dissenyadors de mestre.