Revista de disseny
Revista de disseny
El Projecte De Tipografia

Reflexio

El Projecte De Tipografia Projecte tipogràfic experimental que combina la reflexió sobre un mirall amb lletres de paper retallades per un dels seus eixos. Dóna lloc a composicions modulars que un cop fotografiats suggereixen imatges en 3D. El projecte utilitza una contradicció màgica i visual per transitar del llenguatge digital al món analògic. La construcció de lletres sobre un mirall crea noves realitats amb reflexió, que no són ni veritat ni falsedat.

Nom del projecte : Reflexio, Nom del dissenyador : Estudi Ramon Carreté, Nom del client : Estudi Ramon Carreté.

Reflexio El Projecte De Tipografia

Aquest disseny excepcional és guanyador del premi del disseny del platí a la competició de disseny de joguines, jocs i productes de hobby. Definitivament, heu de veure la cartera de disseny de premiats platí per descobrir moltes altres obres de disseny de productes de joguines, jocs i aficions, innovadores, originals i creatius.

Entrevista de disseny del dia

Entrevistes amb dissenyadors de fama mundial.

Llegiu les últimes entrevistes i converses sobre disseny, creativitat i innovació entre periodistes de disseny i dissenyadors, artistes i arquitectes de fama mundial. Consulteu projectes de disseny més recents i dissenys premiats per dissenyadors, artistes, arquitectes i innovadors famosos. Descobriu nous coneixements sobre creativitat, innovació, arts, disseny i arquitectura. Obteniu informació sobre els processos de disseny de grans dissenyadors.