Revista de disseny
Revista de disseny
Les Escultures Urbanes

Santander World

Les Escultures Urbanes Santander World és un esdeveniment d’art públic que consisteix en un grup d’escultures que celebren art i embolcalla la ciutat de Santander (Espanya) en preparació del Campionat Mundial de Vela Santander 2014. Les escultures mesuren 4,2 metres d’alçada, estan fabricades en xapa i cadascuna. d’ells estan realitzats per diferents artistes visuals. Cadascuna de les peces representa conceptualment la cultura dels 5 continents. El seu sentit és representar l’amor i el respecte a la diversitat cultural com a eina de pau, a través dels ulls de diferents artistes, i mostrar que la societat acull la diversitat amb els braços oberts.

Nom del projecte : Santander World, Nom del dissenyador : Jose Angel Cicero, Nom del client : Jose Angel Cicero SC..

Santander World Les Escultures Urbanes

Aquest disseny excepcional és guanyador del premi del disseny del platí a la competició de disseny de joguines, jocs i productes de hobby. Definitivament, heu de veure la cartera de disseny de premiats platí per descobrir moltes altres obres de disseny de productes de joguines, jocs i aficions, innovadores, originals i creatius.

Entrevista de disseny del dia

Entrevistes amb dissenyadors de fama mundial.

Llegiu les últimes entrevistes i converses sobre disseny, creativitat i innovació entre periodistes de disseny i dissenyadors, artistes i arquitectes de fama mundial. Consulteu projectes de disseny més recents i dissenys premiats per dissenyadors, artistes, arquitectes i innovadors famosos. Descobriu nous coneixements sobre creativitat, innovació, arts, disseny i arquitectura. Obteniu informació sobre els processos de disseny de grans dissenyadors.