Revista de disseny
Revista de disseny
Altaveu Portàtil

Ballo

Altaveu Portàtil L'estudi de disseny suís BERNHARD | BURKARD va dissenyar un altaveu únic per a OYO. La forma del locutor és una esfera perfecta sense suport real. L’altaveu BALLO es posa, enrotlla o es penja per obtenir una experiència musical de 360 graus. El disseny segueix principis de disseny minimalista. Un cinturó de colors fusiona dos hemisferis. Protegeix els altaveus i augmenta els tons baixos quan es troba en una superfície. L’altaveu inclou una bateria de liti recarregable incorporada i és compatible amb la majoria de dispositius d’àudio. La presa de 3,5 mm és un connector normal per als auriculars. L’altaveu BALLO està disponible en deu colors diferents.

Nom del projecte : Ballo, Nom del dissenyador : Bernhard Burkard, Nom del client : BERNHARD | BURKARD .

Ballo Altaveu Portàtil

Aquest disseny excepcional és guanyador del premi del disseny del platí a la competició de disseny de joguines, jocs i productes de hobby. Definitivament, heu de veure la cartera de disseny de premiats platí per descobrir moltes altres obres de disseny de productes de joguines, jocs i aficions, innovadores, originals i creatius.

Llegenda de disseny del dia

Dissenyadors llegendaris i les seves obres premiades.

Les llegendes de disseny són dissenyadors extremadament famosos que fan del nostre món un lloc millor amb els seus bons dissenys. Descobriu dissenyadors llegendaris i els seus innovadors dissenys de productes, obres d'art originals, arquitectura creativa, dissenys de moda destacats i estratègies de disseny. Gaudeix i explora obres originals de dissenyadors, artistes, arquitectes, innovadors i marques guardonades a tot el món. Inspira't en dissenys creatius.