Revista de disseny
Revista de disseny
Suculenta Caixa Dedicada Al Cultiu

Bloom

Suculenta Caixa Dedicada Al Cultiu Bloom és una suculenta caixa dedicada al cultiu que actua com un mobiliari casolà elegant. Proporciona unes condicions perfectes de cultiu per a les suculentes. L’objectiu principal del producte és omplir el desig i la criança per a qui visqui en zones urbanes amb menys accés al medi verd. La vida urbana presenta molts reptes en la vida diària. Això porta a la gent a ignorar la seva naturalesa. Bloom pretén ser el pont entre els consumidors i els seus desitjos naturals. El producte no està automatitzat, pretén ajudar el consumidor. El suport de l'aplicació permetrà als usuaris prendre mesures amb les seves plantes, cosa que els permetrà nodrir-se.

Nom del projecte : Bloom, Nom del dissenyador : Mert Ali Bukulmez, Nom del client : Nottingham Trent University.

Bloom Suculenta Caixa Dedicada Al Cultiu

Aquest sorprenent disseny és guanyador del premi de disseny de plata a la competició de moda, roba i vestits. Definitivament, hauríeu de veure la cartera de disseny de premiats plata per descobrir moltes altres obres de disseny de peces de vestir i de moda noves, innovadores, originals i creatives.

Equip de disseny del dia

Els millors equips de disseny del món.

De vegades necessita un equip molt gran de dissenyadors amb talent per oferir dissenys veritablement fantàstics. Cada dia comptem amb un equip innovador i creatiu de disseny premiat. Explora i descobreix arquitectura original i creativa, bon disseny, moda, disseny gràfic i projectes d’estratègia de disseny dels equips de disseny a tot el món. Inspira't en les obres originals de grans dissenyadors de mestre.