Revista de disseny
Revista de disseny
Premi

Nagrada

Premi Aquest disseny es realitza per contribuir a la normalització de la vida durant l'autoaïllament i per crear un premi especial per als guanyadors dels tornejos en línia. El disseny dpremi representa la transformació d'un peó en una reina, com un reconeixement al progrés del jugador als escacs. El premi consisteix en dues figures planes, la Reina i el Peó, que s'insereixen l'una a l'altra a causa de les ranures estretes que formen una única copa. El disseny dpremi és durador gràcies a l'acer inoxidable i és convenient per transportar-lo al guanyador per correu.

Penjador De Roba

Linap

Penjador De Roba Aquest elegant penjador de roba ofereix solucions a alguns dels problemes més grans: la dificultat d'inserir roba amb un coll estret, la dificultat de penjar roba interior i la durabilitat. La inspiració per al disseny prové del clip de paper, que és continu i durador, i la conformació final i l'elecció del material es va deure a les solucions a aquests problemes. El resultat és un gran producte que facilita la vida diària de l'usuari final i també un bonic complement d'una botiga boutique.

El Protector De Pantalla De Jocs Mòbils

Game Shield

El Protector De Pantalla De Jocs Mòbils Monifilm's Game Shield és un protector de pantalla de vidre temperat 9H fet per a dispositius mòbils 5G ERA. Està optimitzat per a una visualització intensiva i prolongada de la pantalla amb una suavitat de pantalla ultra de només 0,08 micròmetres de rugositat perquè l'usuari pugui lliscar i tocar amb una velocitat i precisió òptimes, la qual cosa la fa ideal per a jocs i entreteniment per a mòbils. També ofereix una claredat de pantalla de transmissió del 92,5 per cent amb Zero Red Sparkling i altres funcions de protecció ocular com Anti Blue Light i Anti-Glare per a una comoditat de visualització de llarga durada. Game Shield es pot fer tant per a telèfons Apple iPhone com amb Android.

Medalles Del Corredor

Riga marathon 2020

Medalles Del Corredor La medalla del 30è aniversari del Curs Internacional de Marató de Riga té una forma simbòlica que connecta els dos ponts. La imatge infinitament contínua representada per la superfície corba 3D està dissenyada en cinc mides segons el quilometratge de la medalla, com ara marató completa i mitja marató. L'acabat és de bronze mat i la part posterior de la medalla està gravada amb el nom del torneig i el quilometratge. La cinta està composta pels colors de la ciutat de Riga, amb gradacions i estampats tradicionals letons en patrons contemporanis.

El Programa D'esdeveniments De Disseny

Russian Design Pavilion

El Programa D'esdeveniments De Disseny exposicions, concursos de disseny, tallers, consultoria en disseny educatiu i projectes de publicació amb l'objectiu de promoure dissenyadors i marques russes a l'estranger. Les nostres activitats estimulen els dissenyadors de parla russa a perfeccionar els seus coneixements i habilitats mitjançant projectes internacionals i els ajuden a comprendre el seu paper en la comunitat de disseny, com promoure i fer que els seus productes siguin competitius i crear veritables innovacions.

L’Eina Educativa I Formativa

Corporate Mandala

L’Eina Educativa I Formativa La mandala corporativa és una nova eina formativa i formativa. És una integració innovadora i única de l’antic principi de la mandala i de la identitat corporativa dissenyada per impulsar el treball en equip i el rendiment global del negoci. A més, és un element nou de la identitat corporativa de l'empresa. Mandala corporativa és una activitat grupal per a equip o activitat individual per a directiu. Està dissenyat específicament per a una empresa determinada i està acolorit per equip o per individu de manera gratuïta i intuïtiva on tothom pot triar qualsevol color o camp.