Revista de disseny
Revista de disseny
El Sistema De Depuració D’Aigües De Laboratori

Purelab Chorus

El Sistema De Depuració D’Aigües De Laboratori Purelab Chorus és el primer sistema de purificació modular d'aigua dissenyat per satisfer les necessitats i l'espai de laboratori. Ofereix totes les qualitats d'aigua depurada, proporcionant una solució adaptable, flexible i personalitzada. Els elements modulars es poden distribuir a tot el laboratori o connectar-se entre ells en un format de torre únic, minimitzant la petjada del sistema. Els controls hàptics ofereixen uns cabals de disensió altament controlables, mentre que un llum de llum indica l'estat del cor. La nova tecnologia fa de Chorus el sistema més avançat disponible, reduint els impactes ambientals i els costos operatius.

L’Espai Introductori Per A La Fira De Rellotges

Salon de TE

L’Espai Introductori Per A La Fira De Rellotges Calia dissenyar un espai introductori de 1900m2 abans que els visitants exploressin les 145 marques de rellotges internacionals del Salon de TE. Per captar la imaginació del visitant de l'estil de vida i el romanç de luxe, es va desenvolupar com a concepte principal un "tren de tren de luxe". Per crear dramatitzacions, la sala de recepció es va convertir en un tema de l'estació diürna juxtaposada amb l'escena de la plataforma de trens de nit de la sala interior amb finestres de carro de tren de mida vital que emeten visuals de narració. Finalment, s’obre un escenari multifuncional amb un escenari als diferents aparadors de la marca.

L’Atracció Turística

In love with the wind

L’Atracció Turística El castell enamorat del vent és una residència del segle XX situada en un paisatge de 10 hectàrees a prop del poble de Ravadinovo, una zona al cor de la muntanya Strandza. Visita i gaudeix de col·leccions de renom mundial, arquitectura impressionant i històries familiars inspiradores. Relaxeu-vos enmig d’uns jardins idíl·lics, gaudiu de passejades per boscos i al costat del llac i sentiu l’esperit dels contes de fades.

Atracció Turística

The Castle

Atracció Turística El castell és un projecte privat iniciat fa vint anys el 1996 a partir d’un somni des de la infància per construir el propi castell, el mateix que en els contes de fades. El dissenyador també és arquitecte, constructor i dissenyador del paisatge. La idea principal del projecte és crear un lloc per a la recreació familiar, com una atracció turística.

El Producte Educatiu

Shine and Find

El Producte Educatiu L’avantatge més important d’aquest producte és la facilitat d’aprenentatge i la millora de la memòria. A Shine and Find, cada constel·lació es fa pràcticament i aquest repte es practica repetidament. Té una imatge duradora en ment. L’aprenentatge d’aquesta manera, pràctic i estudiar i repetir, no és avorrit i fa que la memòria sigui més duradora i agradable. És molt emotiu, interactiu, senzill, pur, mínim i modern.

Hotel

Yu Zuo

Hotel Hotel situat a les parets del temple Dai, al fons del mont Tai. L’objectiu dels dissenyadors era transformar el disseny de hotel per proporcionar als hostes un allotjament tranquil i còmode i, alhora, permetre als hostes viure la història i la cultura úniques d’aquesta ciutat. Mitjançant materials senzills, tons clars, il·luminació suau i obres d'art seleccionades amb cura, l'espai mostra una sensació tant de la història com de l'actualitat.