Revista de disseny
Revista de disseny
La Identitat De Marca

Math Alive

La Identitat De Marca Els motius gràfics dinàmics enriqueixen l'efecte d'aprenentatge de les matemàtiques en l'entorn d'aprenentatge mixt. Els gràfics parabòlics de les matemàtiques van inspirar el disseny del logotip. Les lletres A i V estan connectades amb una línia contínua, demostrant la interacció entre un educador i un alumne. Transmet el missatge que Math Alive guia els usuaris a convertir-se en nens genials en matemàtiques. Les imatges clau representen la transformació de conceptes matemàtics abstractes en gràfics tridimensionals. El repte era equilibrar l'entorn divertit i atractiu per al públic objectiu amb la professionalitat com a marca de tecnologia educativa.

L'art

Supplement of Original

L'art Les venes blanques de les pedres del riu condueixen a patrons aleatoris a les superfícies. La selecció de determinades pedres de riu i la seva disposició transforma aquests patrons en símbols, en forma de lletres llatines. Així és com es creen les paraules i les frases quan les pedres estan en la posició correcta una al costat de l'altra. El llenguatge i la comunicació sorgeixen i els seus signes esdevenen un complement del que ja hi ha.

Identitat Visual

Imagine

Identitat Visual L'objectiu era utilitzar formes, colors i tècniques de disseny inspirades en les postures de ioga. Dissenyant elegantment l'interior i el centre, oferint als visitants una experiència tranquil·la per renovar les seves energies. Per tant, el disseny del logotip, els mitjans online, els elements gràfics i el packaging van seguir la proporció daurada per tenir una identitat visual perfecta com s'esperava per ajudar els visitants del centre a tenir una gran experiència de comunicació a través de l'art i el disseny del centre. El dissenyador va encarnar l'experiència de la meditació i el ioga el disseny.

Identitat, La Marca

Merlon Pub

Identitat, La Marca El projecte de Merlon Pub representa tot un disseny de marca i identitat d'una nova instal·lació de càtering dins de Tvrda a Osijek, l'antic centre de la ciutat barroc, construït al segle XVIII com a part d'un gran sistema de ciutats fortificades estratègicament. En l'arquitectura de defensa, el nom Merlon significa tanques sòlides i verticals dissenyades per protegir els observadors i els militars a la part superior del fort.

Envàs

Oink

Envàs Per garantir la visibilitat del mercat del client, es va seleccionar un aspecte lúdic. Aquest enfocament simbolitza totes les qualitats de la marca, originals, delicioses, tradicionals i de proximitat. L'objectiu principal d'utilitzar nous envasos de productes era presentar als clients la història darrere de la cria de porcs negres i la producció de delícies tradicionals de carn de la màxima qualitat. Es van crear un conjunt d'il·lustracions en tècnica de linogravat que mostren l'artesania. Les elles mateixes il·lustracions presenten autenticitat i insten el client a pensar en els productes Oink, el seu sabor i textura.

Caixa De Sabatilles Esportives

BSTN Raffle

Caixa De Sabatilles Esportives La tasca era dissenyar i produir una figura d'acció per a una sabata Nike. Com que aquesta sabata combina un disseny de pell de serp blanca amb elements verds brillants, estava clar que la figura d'acció seria una contorsionista. Els dissenyadors van dibuixar i optimitzar la figura en molt poc temps com una figura d'acció a l'estil dels coneguts herois d'acció. Després van dissenyar un petit còmic amb una història i van produir aquesta figura en impressió 3D amb embalatges d'alta qualitat.