Revista de disseny
Revista de disseny
La Sèrie Fotogràfica

U15

La Sèrie Fotogràfica El projecte dels artistes aprofita les característiques de l’edifici U15 per crear una associació amb elements naturals presents en l’imaginari col·lectiu. Aprofitant l'estructura de l'edifici i les seves parts, com els seus colors i formes, intenten evocar llocs més específics com el Bosc de Pedres Xineses, la Torre del Diable americà, com a icones naturals genèriques com cascades, rius i vessants rocoses. Per obtenir una interpretació diferent en cada quadre, els artistes exploren l'edifici mitjançant un enfocament minimalista, mitjançant diferents angles i perspectives.

El Lloc Web

Travel

El Lloc Web El disseny utilitzava un estil minimalista per no sobrecarregar l'experiència de l'usuari amb informació innecessària. També és molt difícil utilitzar un estil minimalista a la indústria del viatge, ja que paral·lelament a un disseny senzill i clar, l’usuari ha d’obtenir informació completa sobre el seu viatge i això no és fàcil de combinar.

Marca I Embalatge

Leman Jewelry

Marca I Embalatge La solució visual de la nova identitat de Leman Jewelry era un sistema completament complet per exposar el luxe, exquisit però sofisticat i mínim sentiment. El nou logotip inspirat en el procés de treball de Leman, el seu servei de disseny d’alta costura, elaborant totes les formes de diamants que envolten un símbol d’estrella o símbol de guspira, creen un símbol sofisticat i també fan ressò de l’efecte brillant del diamant. Seguidament, es van produir tots els materials col·laterals amb detalls d’alta qualitat per posar en relleu i enriquir el luxe de tots els nous elements visuals de marca.

El Servei De Recomanacions Musicals

Musiac

El Servei De Recomanacions Musicals Musiac és un motor de recomanació musical que utilitza la participació proactiva per trobar opcions precises per als seus usuaris. Té com a objectiu proposar interfícies alternatives per desafiar l’autorisme de l’algorisme. El filtratge d'informació s'ha convertit en un enfocament de cerca inevitable. Tanmateix, crea efectes de càmera ressò i limita els usuaris a la seva zona de confort seguint amb rigor les seves preferències. Els usuaris es tornen passius i deixen de qüestionar-se les opcions que ofereix la màquina. Gastar temps per revisar opcions pot augmentar un enorme cost econòmic, però és l’esforç que crea una experiència significativa.

El Licor

GuJingGong

El Licor Les històries culturals que va lliurar la gent es presenten als envasos i es dibuixen minuciosament els patrons del beure al drac. El drac és respectat a la Xina i simbolitza l’auspici. A la il·lustració, el Drac surt a beure. Com que se sent atret pel vi, es desplaça al voltant de l’ampolla de vi, afegint elements tradicionals com Xiangyun, palau, muntanya i riu, cosa que confirma la llegenda del vi d’homenatge a Gujing. Després d’obrir la caixa, hi haurà una capa de paper de cartolina amb il·lustracions per fer que la caixa tingui l’efecte de visualització general després d’obrir-la.

Sistema De Connexió De Rodes

Airport Bremen

Sistema De Connexió De Rodes Un disseny modern d’alt contrast i una clara informació Hirarchie distingeixen el nou sistema. El sistema d’orientació funciona ràpidament i contribuirà positivament a la qualitat del servei que permet l’aeroport. El més important significa al costat de l'ús d'un tipus de lletra nou, un element de fletxa distintiu per a la introducció de diferents colors amb alt contrast. Va ser particularment relacionat amb aspectes funcionals i psicològics, com la bona visibilitat, la llegibilitat i el registre d’informació sense barreres. S'utilitzen nous estoigs d'alumini amb una il·luminació LED optimitzada i moderna. Es van afegir torres de senyalització.