Revista de disseny
Revista de disseny
Càpsula

Wildcook

Càpsula La càpsula Wild Cook, és una càpsula amb varietat d’ingredients naturals i està dissenyada per fumar aliments i crear diferents sabors i aromes. La majoria de la gent creu que l’única manera de fer fumar els aliments és cremant diversos tipus de llenya, però la veritat és que podeu fer fumar els vostres aliments amb molts materials i crear un sabor i un aroma completament nous. Els dissenyadors es van adonar de les diferències gustatives a tot el món i és per això que aquest disseny és totalment flexible quan es tracta d’utilitzar en diverses regions. Aquestes càpsules contenen ingredients singulars i mixtos.

El Ferro Curling

Nano Airy

El Ferro Curling El ferro arrissat nano utilitza una innovadora tecnologia d'ions negatius. Manté una textura suau i rígid i suau i brillant durant molt de temps. La canonada de curling ha sofert un recobriment nano-ceràmic i se sent molt suau. Arruga el pèl amb tendresa i rapidesa amb l’aire càlid dels ions negatius. En comparació amb els ferros arrissats sense aire, podeu acabar amb una qualitat del cabell més suau. El color bàsic del producte és el blanc suau, càlid i pur i el color de l’accent és daurat.

El Allisat Del Cabell

Nano Airy

El Allisat Del Cabell El ferro de redreçament Nano airy combina materials de recobriment nano-ceràmic amb una innovadora tecnologia de ferro negativa, que aporta el cabell suaument i elegantment en forma recta. Gràcies al sensor d’imant situat a la part superior de la tapa i del cos, el dispositiu s’apaga automàticament quan es tanca la tapa, cosa que pot transportar. El cos compacte amb el disseny sense fils recarregable USB és fàcil d’emmagatzemar a la bossa de mà i de portar, ajudant les dones a mantenir un pentinat elegant en qualsevol moment i des de qualsevol lloc. L’esquema de color blanc i rosat proporciona al dispositiu un personatge femení.

La Caixa De Dinar

The Portable

La Caixa De Dinar La indústria de la restauració està en flor, i per emportar s’ha convertit en una necessitat per a la gent moderna. Al mateix temps, també s’ha generat molta brossa. Moltes de les caixes dels àpats que s’utilitzen per al menjar poden ser reciclades, però les bosses de plàstic que s’utilitzen per embalar les caixes de menjar no són reciclables. Per reduir l’ús de bosses de plàstic, es combinen les funcions de la caixa de menjar i el plàstic per dissenyar noves caixes de dinar. La caixa de bales converteix la part de si mateixa en un mànec fàcil de transportar i pot integrar diverses caixes de menjar, reduint considerablement l’ús de bosses de plàstic per empaquetar caixes de menjar.

La Màquina D'afaitar

Alpha Series

La Màquina D'afaitar La sèrie Alpha és un depurador compacte, semi-professional que pot gestionar tasques bàsiques per a la cura facial. També un producte que ofereix solucions higièniques amb un enfocament innovador combinat amb una estètica bonica. La simplicitat, el minimalisme i la funcionalitat combinades amb una fàcil interacció amb els usuaris fonamenten els fonaments del projecte. L’experiència de l’usuari alegre és la clau. Els consells es poden treure fàcilment del rascador i posar-los a la secció d’emmagatzematge. El dic està dissenyat per carregar la màquina d'afaitar i netejar les puntes suportades amb llum UV a la secció d'emmagatzematge.

El Dispositiu Portàtil Multifunció

Along with

El Dispositiu Portàtil Multifunció El projecte proporciona una experiència de vida portàtil per a la gent a l'aire lliure, que es divideix principalment en dues parts: el cos principal i els mòduls que es poden canviar. El cos principal inclou funcions de càrrega, raspall de dents i afaitat. Els accessoris inclouen raspall de dents i ras d'afaitar. La inspiració per al producte va venir de persones a les que els agrada viatjar i que tenen els maletes embolicades o perdudes, per la qual cosa el paquet portàtil i versàtil es va convertir en el producte que està posicionant. Ara a molts els agrada viatjar, de manera que els productes portàtils estan convertint-se en l'elecció. Aquest producte s'ajusta a la demanda del mercat.