Revista de disseny
Revista de disseny
L’Exposició

City Details

L’Exposició L’aparador de solucions de disseny d’elements de paisatge dur es va celebrar a Detalls de la ciutat del 3 al 3 d’octubre del 5 de 2019 a Moscou. Es van presentar conceptes avançats d’elements paisatgístics, parcs esportius i lúdics, solucions d’il·luminació i objectes d’art urbà funcional en una superfície de 15 000 metres quadrats. Es va utilitzar una solució innovadora per organitzar la zona d’exposicions, on en lloc de fins i tot files de casetes d’expositors es va construir el model en miniatura de treball de la ciutat amb tots els components específics, com ara: la plaça de la ciutat, els carrers, un jardí públic.

Nom del projecte : City Details, Nom del dissenyador : ANO Moy Rayon Team, Nom del client : АНО "Мой район"/ANO "Moy rayon".

City Details L’Exposició

Aquest sorprenent disseny és guanyador del premi de disseny de plata a la competició de moda, roba i vestits. Definitivament, hauríeu de veure la cartera de disseny de premiats plata per descobrir moltes altres obres de disseny de peces de vestir i de moda noves, innovadores, originals i creatives.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.