Revista de disseny
Revista de disseny
L’Exposició

City Details

L’Exposició L’aparador de solucions de disseny d’elements de paisatge dur es va celebrar a Detalls de la ciutat del 3 al 3 d’octubre del 5 de 2019 a Moscou. Es van presentar conceptes avançats d’elements paisatgístics, parcs esportius i lúdics, solucions d’il·luminació i objectes d’art urbà funcional en una superfície de 15 000 metres quadrats. Es va utilitzar una solució innovadora per organitzar la zona d’exposicions, on en lloc de fins i tot files de casetes d’expositors es va construir el model en miniatura de treball de la ciutat amb tots els components específics, com ara: la plaça de la ciutat, els carrers, un jardí públic.

Nom del projecte : City Details, Nom del dissenyador : ANO Moy Rayon Team, Nom del client : АНО "Мой район"/ANO "Moy rayon".

City Details L’Exposició

Aquest sorprenent disseny és guanyador del premi de disseny de plata a la competició de moda, roba i vestits. Definitivament, hauríeu de veure la cartera de disseny de premiats plata per descobrir moltes altres obres de disseny de peces de vestir i de moda noves, innovadores, originals i creatives.