Revista de disseny
Revista de disseny
Restaurant

Nanjing Fishing Port

Restaurant El projecte és un restaurant convertit amb tres plantes a Nanjing, amb una superfície aproximada de 2.000 m2. A més de restauració i reunions, hi ha cultura del te i la cultura del vi. La decoració uneix un nou ambient xinès viu des del sostre fins al traçat de pedra del terra. El sostre està decorat amb antigues mènsules i cobertes xineses. És l’element principal del disseny al sostre. Es barregen materials com xapa de fusta, acer inoxidable daurat i pintura que significa un nou sentiment xinès per crear un nou espai de sensació xinesa.

Nom del projecte : Nanjing Fishing Port, Nom del dissenyador : Yuefeng ZHOU, Nom del client : Yuefeng ZHOU,Zhecheng XU,Haiwei WANG.

Nanjing Fishing Port Restaurant

Aquest excel·lent disseny és guanyador del premi de disseny daurat en concurs de disseny de productes d’il·luminació i projectes d’il·luminació. Definitivament, haureu de veure la cartera de disseny de premiats daurats per descobrir molts altres treballs de disseny de productes d’il·luminació nous, innovadors, originals i creatius.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.