Revista de disseny
Revista de disseny
Restaurant

Nanjing Fishing Port

Restaurant El projecte és un restaurant convertit amb tres plantes a Nanjing, amb una superfície aproximada de 2.000 m2. A més de restauració i reunions, hi ha cultura del te i la cultura del vi. La decoració uneix un nou ambient xinès viu des del sostre fins al traçat de pedra del terra. El sostre està decorat amb antigues mènsules i cobertes xineses. És l’element principal del disseny al sostre. Es barregen materials com xapa de fusta, acer inoxidable daurat i pintura que significa un nou sentiment xinès per crear un nou espai de sensació xinesa.

Nom del projecte : Nanjing Fishing Port, Nom del dissenyador : Yuefeng ZHOU, Nom del client : Yuefeng ZHOU,Zhecheng XU,Haiwei WANG.

Nanjing Fishing Port Restaurant

Aquest excel·lent disseny és guanyador del premi de disseny daurat en concurs de disseny de productes d’il·luminació i projectes d’il·luminació. Definitivament, haureu de veure la cartera de disseny de premiats daurats per descobrir molts altres treballs de disseny de productes d’il·luminació nous, innovadors, originals i creatius.

Entrevista de disseny del dia

Entrevistes amb dissenyadors de fama mundial.

Llegiu les últimes entrevistes i converses sobre disseny, creativitat i innovació entre periodistes de disseny i dissenyadors, artistes i arquitectes de fama mundial. Consulteu projectes de disseny més recents i dissenys premiats per dissenyadors, artistes, arquitectes i innovadors famosos. Descobriu nous coneixements sobre creativitat, innovació, arts, disseny i arquitectura. Obteniu informació sobre els processos de disseny de grans dissenyadors.