Revista de disseny
Revista de disseny
La Identitat Corporativa

Yanolja

La Identitat Corporativa Yanolja és la plataforma d’informació de viatges número 1 de Seül, que significa “Hola, Juguem” en idioma coreà. El logotip està dissenyat amb tipus de lletra san-serif per expressar una impressió pràctica i senzilla. Amb l'ús de les minúscules, pot proporcionar una imatge lúdica i rítmica en comparació amb l'aplicació de minúscules. L’espai entre cada lletra es revisa de manera exquisida per evitar la il·lusió òptica i augmenta la llegibilitat fins i tot en petites dimensions del logotip. Hem escollit acuradament colors vius i brillants de neó i hem utilitzat combinacions complementàries per oferir imatges extremadament divertides i divertides.

El Llibre D’Agricultura

Archives

El Llibre D’Agricultura El llibre està categoritzat a l’agricultura, al subsistència de la gent, a l’agricultura i al marge, a les finances agrícoles i a la política agrícola. A través d’un disseny categoritzat, el llibre s’adapta més a la demanda estètica de la gent. Per tal d’estar més a prop del fitxer, es va dissenyar una portada de llibre tancada completa. Els lectors només poden obrir el llibre després d’esquinçar-lo. Aquesta implicació permet als lectors experimentar el procés d’obertura d’un fitxer. A més, alguns antics i bells símbols agrícoles com el codi Suzhou i algunes tipografies i imatges usades en èpoques particulars. Es recombinaven i es llisten a la portada del llibre.

Marca

Co-Creation! Camp

Marca Es tracta del disseny i la marca del logotip per a l'esdeveniment "Camp de co-creació!", Que la gent parla sobre la revitalització local per al futur. El Japó s’enfronta a qüestions socials sense precedents com la baixa natalitat, l’envelliment de la població o la despoblació de la regió. "Co-Creació! Camp" ha creat per intercanviar informació i ajudar-se mútuament més enllà dels diversos problemes per a les persones implicades en la indústria turística. Diversos colors simbolitzen la voluntat de cadascú, i va provocar moltes idees i va produir més de 100 projectes.

Envasos De Dolços

5 Principles

Envasos De Dolços Els 5 Principis és una sèrie d’envasos de dolços divertits i inusuals amb un toc. Neix de la moderna cultura pop, principalment de la cultura pop i dels memes d'Internet. Tots els dissenys inclouen un personatge senzill i recognoscible, amb el qual es pot relacionar (l’home del múscul, el gat, els amants, etc.) i una sèrie de cinc breus cites inspiradores o divertides sobre ell (d’aquí el nom - 5 principis). Moltes citacions també tenen referències pop-culturals. És senzill en producció, però amb un embalatge visualment únic i fàcil d’expandir com a sèrie

Logotip

N&E Audio

Logotip Durant el procés de redisseny dlogotip de N&E, N, E representa el nom dels fundadors Nelson i Edison. Així doncs, va integrar els personatges de N&E i de forma d'ona de so per crear un nou logotip. Handcrafted HiFi és un proveïdor de serveis únic i professional a Hong Kong. S'esperava presentar una marca professional de gamma alta i crear una de molt rellevant per a la indústria. Ella espera que la gent pugui comprendre què significava logotip quan el miren. Cloris va dir que el repte de crear logotip és com facilitar el reconeixement dels caràcters de N i E sense utilitzar gràfics massa complicats.

Lloc Web

Upstox

Lloc Web Upstox anteriorment la filial de RKSV és una plataforma de borsa en línia. Productes distingits dissenyats per a professionals i laics és un dels EUA més forts d'Ustox juntament amb la seva plataforma d'aprenentatge de lliure comerç. Tota l'estratègia i la marca es van conceptualitzar durant la fase de disseny a l'estudi de Lollypop. Competidors en profunditat, usuaris i investigacions de mercat van ajudar a proporcionar solucions que creessin identitat discreta per al lloc web. Els dissenys es van fer interactius i intuïtius amb l'ús d'il·lustracions, animacions i icones personalitzades que ajuden a trencar la monotonia dlloc web basat en dades.