Revista de disseny
Revista de disseny
El Fusta De Malbec Del Whisky

La Orden del Libertador

El Fusta De Malbec Del Whisky Intentant combinar els diferents elements que fan referència al nom del producte, el disseny reforça el missatge que proposa. Transmet una imatge emocionant i intrigant. La il·lustració d'un còndor desafiant que mostra les seves ales, denota el sentit de la llibertat, conjugada amb la medalla simètrica i suggestiva, afegida a una il·lustració de fons amb un paisatge imaginari que aporta poesia al disseny, generant una combinació ideal per transmetre el missatge desitjat. Una sobri paleta de colors li confereix característiques exclusives i l'ús tipogràfic remet a un producte tradicional i històric.

Les Pastilles Amb Infusió De Cànnabis

Secret Tarts

Les Pastilles Amb Infusió De Cànnabis L’embalatge Secret Tarps s’elabora en l’anomenat estil retro / vintage modernitzat amb una sensació de notes antigues de l’escola, de manera que una anticipació de tacte de màster-farmacèutic retreu el client des d’un primer cop d’ull i després amb l’observació detallada dels principals elements de disseny codificats en una estructura holística que transfereix el principal punt de màrqueting: aquest producte està desenvolupat per una empresa professional artesana i inclou una recepta secreta de farmacèutica feta a mà.

L’Aplicació Mòbil

Akbank Mobile

L’Aplicació Mòbil El nou disseny de l'aplicació Akbank Mobile ofereix una nova perspectiva en termes d'experiència bancària social, intel·ligent, a prova de futur i gratificant. Amb el disseny personalitzat de l’àrea a la pàgina principal, els usuaris poden visualitzar informació intel·ligent per facilitar la seva vida financera. A més, amb aquest nou enfocament de disseny, les transaccions bancàries tradicionals parlen el llenguatge dels usuaris amb miniatures de contacte visuals, fluxos d’accions i conceptes simplificats.

Escultura Pública

Bubble Forest

Escultura Pública Bubble Forest és una escultura pública d’acer inoxidable resistent a l’àcid. Està il·luminada amb làmpades LED RGB programables que permeten que l'escultura pateixi una metamorfosi espectacular quan es pon el sol. Es va crear com a reflexió sobre la capacitat de les plantes per produir oxigen. El bosc del títol consta de 18 tiges / troncs d’acer que acaben amb corones en forma de construccions esfèriques que representen una sola bombolla d’aire. Bubble Forest fa referència a la flora terrestre i a la coneguda des del fons de llacs, mars i oceans

La Identitat De Marca

Pride

La Identitat De Marca Per crear el disseny de la marca Pride, l'equip va utilitzar l'estudi del públic objectiu de diverses maneres. Quan l'equip va dissenyar el logotip i la identitat corporativa, va tenir en compte les regles de la psico-geometria: la influència de les formes geomètriques en determinats tipus de psico-tipus i la seva elecció. A més, el disseny hauria d’haver provocat certes emocions entre el públic. Per aconseguir el resultat desitjat, l'equip va utilitzar les regles de l'efecte del color sobre una persona. en general, el resultat ha influït en el disseny de tots els productes de l'empresa.

El Disseny De Ui

Moulin Rouge

El Disseny De Ui Aquest projecte està dissenyat per a persones que vulguin decorar el seu propi telèfon mòbil amb el tema de Moulin Rouge, tot i que mai no van visitar al Moulin Rouge de París. El propòsit principal és oferir una experiència digital millorada i tots els factors de disseny són visualitzar l’estat d’ànim de Moulin Rouge. Els consumidors poden personalitzar les icones preestablertes i les de disseny en els seus favorits amb un simple toc a la pantalla.