Revista de disseny
Revista de disseny
Oficina

Studio Atelier11

Oficina L'edifici es basava en un "triangle" amb la imatge visual més forta de la forma geomètrica original. Si mireu cap avall des d'un lloc alt, podeu veure un total de cinc triangles diferents. La combinació de triangles de diferents mides significa que "humans" i "natura" tenen un paper com a lloc on es troben.

Nom del projecte : Studio Atelier11, Nom del dissenyador : Studio Atelier11, Nom del client : Atelier11.

Studio Atelier11 Oficina

Aquest excel·lent disseny és guanyador del premi de disseny daurat en concurs de disseny de productes d’il·luminació i projectes d’il·luminació. Definitivament, haureu de veure la cartera de disseny de premiats daurats per descobrir molts altres treballs de disseny de productes d’il·luminació nous, innovadors, originals i creatius.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.