Revista de disseny
Revista de disseny
Centre De Vendes

Xi’an Legend Chanba Willow Shores

Centre De Vendes El disseny combina la gent del nord-est amb la suavitat i la gràcia del sud per tal de deixar la vida plena d’inclusiu. El disseny intel·ligent i el disseny compacte amplien l’arquitectura interior. El dissenyador utilitza habilitats de disseny simples i internacionals amb elements purs i materials simples, que fan que l’espai sigui natural, tranquil i únic. El disseny és un centre de vendes de 600 metres quadrats, té com a objectiu dissenyar un modern centre de vendes de vocació oriental, fent el cor del resident tranquil i descartant el sorollós exterior. Mantingueu-vos lent i gaudiu de la bellesa de la vida.

Nom del projecte : Xi’an Legend Chanba Willow Shores, Nom del dissenyador : HCD IMPRESS, Nom del client : LEGEND.

Xi’an Legend Chanba Willow Shores Centre De Vendes

Aquest excel·lent disseny és guanyador del premi de disseny daurat en concurs de disseny de productes d’il·luminació i projectes d’il·luminació. Definitivament, haureu de veure la cartera de disseny de premiats daurats per descobrir molts altres treballs de disseny de productes d’il·luminació nous, innovadors, originals i creatius.

Entrevista de disseny del dia

Entrevistes amb dissenyadors de fama mundial.

Llegiu les últimes entrevistes i converses sobre disseny, creativitat i innovació entre periodistes de disseny i dissenyadors, artistes i arquitectes de fama mundial. Consulteu projectes de disseny més recents i dissenys premiats per dissenyadors, artistes, arquitectes i innovadors famosos. Descobriu nous coneixements sobre creativitat, innovació, arts, disseny i arquitectura. Obteniu informació sobre els processos de disseny de grans dissenyadors.