Revista de disseny
Revista de disseny
Anell

Dancing Pearls

Anell Les perles que ballen entre les onades rugents del mar, és el resultat de la inspiració de l’oceà i les perles i és un anell model 3D. Aquest anell està dissenyat amb una combinació d’or i perles de colors amb una estructura especial per implementar el moviment de les perles entre les onades rugents de l’oceà. El diàmetre de la canonada s’ha escollit en una bona mida, cosa que fa que el disseny sigui prou robust com per fer fabricable el model.

Nom del projecte : Dancing Pearls, Nom del dissenyador : Asal Najafi, Nom del client : Asal Najafi Sweden.

Dancing Pearls Anell

Aquest sorprenent disseny és guanyador del premi de disseny de plata a la competició de moda, roba i vestits. Definitivament, hauríeu de veure la cartera de disseny de premiats plata per descobrir moltes altres obres de disseny de peces de vestir i de moda noves, innovadores, originals i creatives.

Llegenda de disseny del dia

Dissenyadors llegendaris i les seves obres premiades.

Les llegendes de disseny són dissenyadors extremadament famosos que fan del nostre món un lloc millor amb els seus bons dissenys. Descobriu dissenyadors llegendaris i els seus innovadors dissenys de productes, obres d'art originals, arquitectura creativa, dissenys de moda destacats i estratègies de disseny. Gaudeix i explora obres originals de dissenyadors, artistes, arquitectes, innovadors i marques guardonades a tot el món. Inspira't en dissenys creatius.