Revista de disseny
Revista de disseny
Serveis Hotelers

Marn

Serveis Hotelers Inspirant-se en els aperitius festius de la cultura tradicional de Tainan (una antiga ciutat de Taiwan plena de patrimoni cultural), transformant-los en un conjunt de serveis hotelers, aquesta sèrie de refrigeris festius sempre coneguts pels locals com "Marn", significa compliment. en la cultura xinesa; pastís d’arròs en forma de tortuga com a sabó de mà i plat de sabó, pastís de mongetes com a articles de tocador, boca de dolços de dolents de Yuan com a crema de mà i pa de vapor i amp; Pastís de Tainan de sucre marró com a plat de te. El patrimoni cultural de Tainà podria estar estès pel món, ja que l'hotel és una bona plataforma per promoure la cultura local.

Nom del projecte : Marn, Nom del dissenyador : ChungSheng Chen, Nom del client : Tainan University of Technology/Product Design Department.

Marn Serveis Hotelers

Aquest sorprenent disseny és guanyador del premi de disseny de plata a la competició de moda, roba i vestits. Definitivament, hauríeu de veure la cartera de disseny de premiats plata per descobrir moltes altres obres de disseny de peces de vestir i de moda noves, innovadores, originals i creatives.

Entrevista de disseny del dia

Entrevistes amb dissenyadors de fama mundial.

Llegiu les últimes entrevistes i converses sobre disseny, creativitat i innovació entre periodistes de disseny i dissenyadors, artistes i arquitectes de fama mundial. Consulteu projectes de disseny més recents i dissenys premiats per dissenyadors, artistes, arquitectes i innovadors famosos. Descobriu nous coneixements sobre creativitat, innovació, arts, disseny i arquitectura. Obteniu informació sobre els processos de disseny de grans dissenyadors.