Revista de disseny
Revista de disseny
Llum

Jal

Llum Just Another Lamp, Jal, es basa en tres principis principals: simplicitat, qualitat i puresa. Implica la simplicitat del disseny, la qualitat dels materials i la puresa del propòsit del producte. Es va mantenir bàsic, però també es va donar importància tant al vidre com a la llum. Per això, Jal es pot utilitzar de diferents maneres, formats i contextos.

Nom del projecte : Jal, Nom del dissenyador : David Grifols, Nom del client : Mos.

Jal Llum

Aquest sorprenent disseny és guanyador del premi de disseny de plata a la competició de moda, roba i vestits. Definitivament, hauríeu de veure la cartera de disseny de premiats plata per descobrir moltes altres obres de disseny de peces de vestir i de moda noves, innovadores, originals i creatives.

Equip de disseny del dia

Els millors equips de disseny del món.

De vegades necessita un equip molt gran de dissenyadors amb talent per oferir dissenys veritablement fantàstics. Cada dia comptem amb un equip innovador i creatiu de disseny premiat. Explora i descobreix arquitectura original i creativa, bon disseny, moda, disseny gràfic i projectes d’estratègia de disseny dels equips de disseny a tot el món. Inspira't en les obres originals de grans dissenyadors de mestre.