Revista de disseny
Revista de disseny
L’Interiorisme De L’Hotel

Stories Container

L’Interiorisme De L’Hotel El contenidor transporta càrregues fins a llocs. L'hotel ofereix llocs per descansar per als viatgers. Un lloc de descans transitori és el que tenen en comú. Per això, utilitzeu "el contenidor" com a concepte d'hotel. L'hotel no només és un lloc de descans, sinó també un espai amb personalitat. Cada habitació té la seva pròpia expressió i personalitat. Per tant, crea vuit suites diferents com a seguiment: Indulge, Evolve, WabiSabi, Shine Flower, Pantone, Fantasia, Viatge i Ballerina. La casa estable no només és un lloc de descans, sinó també una estació de subministrament per al vostre esperit.

Nom del projecte : Stories Container, Nom del dissenyador : Chiung Hui Fu, Nom del client : YULI DESIGN.

Stories Container L’Interiorisme De L’Hotel

Aquest excel·lent disseny és guanyador del premi de disseny daurat en concurs de disseny de productes d’il·luminació i projectes d’il·luminació. Definitivament, haureu de veure la cartera de disseny de premiats daurats per descobrir molts altres treballs de disseny de productes d’il·luminació nous, innovadors, originals i creatius.

Llegenda de disseny del dia

Dissenyadors llegendaris i les seves obres premiades.

Les llegendes de disseny són dissenyadors extremadament famosos que fan del nostre món un lloc millor amb els seus bons dissenys. Descobriu dissenyadors llegendaris i els seus innovadors dissenys de productes, obres d'art originals, arquitectura creativa, dissenys de moda destacats i estratègies de disseny. Gaudeix i explora obres originals de dissenyadors, artistes, arquitectes, innovadors i marques guardonades a tot el món. Inspira't en dissenys creatius.