Revista de disseny
Revista de disseny
La Clínica Dental

Clinique ii

La Clínica Dental Clinique ii és una clínica d’ortodòncia privada per a un líder d’opinió i lluminós que aplica i investiga tècniques i materials més avançats de la seva disciplina. Els arquitectes van plantejar un concepte d’implant basat en l’ús ortodònc típic d’aparells mèdics d’alta precisió com a principi de disseny a tot l’espai. Les superfícies i els mobles interiors es combinen perfectament en una closca blanca amb un rajolí de corian groc on s’implanta la tecnologia mèdica d’avantguarda.

Nom del projecte : Clinique ii, Nom del dissenyador : Rahul Mistri, Nom del client : Open Atelier Mumbai.

Clinique ii La Clínica Dental

Aquest sorprenent disseny és guanyador del premi de disseny de plata a la competició de moda, roba i vestits. Definitivament, hauríeu de veure la cartera de disseny de premiats plata per descobrir moltes altres obres de disseny de peces de vestir i de moda noves, innovadores, originals i creatives.

Equip de disseny del dia

Els millors equips de disseny del món.

De vegades necessita un equip molt gran de dissenyadors amb talent per oferir dissenys veritablement fantàstics. Cada dia comptem amb un equip innovador i creatiu de disseny premiat. Explora i descobreix arquitectura original i creativa, bon disseny, moda, disseny gràfic i projectes d’estratègia de disseny dels equips de disseny a tot el món. Inspira't en les obres originals de grans dissenyadors de mestre.