Revista de disseny
Revista de disseny
Pavelló Mòbil

Three cubes in the forest

Pavelló Mòbil Tres cubs són l'aparell amb les diferents propietats i funcions (equips de jocs infantils, mobiliari públic, objectes d'art, sales de meditació, cendres, petits espais de descans, sales d'espera, cadires amb sostre) i poden aportar a la gent experiències espacials fresques. Tres cubs es poden transportar fàcilment amb un camió, per la mida i la forma. Pel que fa a la mida, la instal·lació (la inclinació), les superfícies dels seients, les finestres, etc., cada cub està dissenyat de manera característica. Tres cubs fan referència a espais mínims tradicionals japonesos com les sales de cerimònia del te, amb variabilitat i mobilitat.

Nom del projecte : Three cubes in the forest, Nom del dissenyador : Kotoaki Asano, Nom del client : KOTOAKI ASANO Architect & Associates.

Three cubes in the forest Pavelló Mòbil

Aquest sorprenent disseny és guanyador del premi de disseny de plata a la competició de moda, roba i vestits. Definitivament, hauríeu de veure la cartera de disseny de premiats plata per descobrir moltes altres obres de disseny de peces de vestir i de moda noves, innovadores, originals i creatives.

Entrevista de disseny del dia

Entrevistes amb dissenyadors de fama mundial.

Llegiu les últimes entrevistes i converses sobre disseny, creativitat i innovació entre periodistes de disseny i dissenyadors, artistes i arquitectes de fama mundial. Consulteu projectes de disseny més recents i dissenys premiats per dissenyadors, artistes, arquitectes i innovadors famosos. Descobriu nous coneixements sobre creativitat, innovació, arts, disseny i arquitectura. Obteniu informació sobre els processos de disseny de grans dissenyadors.