Revista de disseny
Revista de disseny
La Làmpada De Suspensió

Spin

La Làmpada De Suspensió Spin, dissenyat per Ruben Saldana, és una làmpada LED en suspensió per a la il·luminació d’accent. L’expressió minimalista de les seves línies essencials, la seva geometria arrodonida i la seva forma, confereixen a Spin un bell i harmoniós disseny. El seu cos, totalment fabricat en alumini, proporciona lleugeresa i consistència, alhora que actua com a dissipador de calor. La seva base de sostre muntada a la pell i el seu tensor ultra prim generen una sensació de flotabilitat aèria. Disponible en blanc i negre, Spin és l’aparell de llum perfecte per col·locar-se en barres, taulells, vitrines ...

Nom del projecte : Spin, Nom del dissenyador : Rubén Saldaña Acle, Nom del client : Rubén Saldaña - Arkoslight.

Spin La Làmpada De Suspensió

Aquest excel·lent disseny és guanyador del premi de disseny daurat en concurs de disseny de productes d’il·luminació i projectes d’il·luminació. Definitivament, haureu de veure la cartera de disseny de premiats daurats per descobrir molts altres treballs de disseny de productes d’il·luminació nous, innovadors, originals i creatius.

Llegenda de disseny del dia

Dissenyadors llegendaris i les seves obres premiades.

Les llegendes de disseny són dissenyadors extremadament famosos que fan del nostre món un lloc millor amb els seus bons dissenys. Descobriu dissenyadors llegendaris i els seus innovadors dissenys de productes, obres d'art originals, arquitectura creativa, dissenys de moda destacats i estratègies de disseny. Gaudeix i explora obres originals de dissenyadors, artistes, arquitectes, innovadors i marques guardonades a tot el món. Inspira't en dissenys creatius.