Revista de disseny
Revista de disseny
Àlbum

Haezer

Àlbum Haezer és conegut pel seu sòlid baix de baixos, èptiques amb efectes ben polits. És el tipus de so que es desprèn de música de ball senzilla, però en inspeccionar-lo o escoltar-lo més aviat, començareu a descobrir diverses capes de freqüències del producte acabat. Pel concepte creatiu i l'execució, el repte va ser simular l'experiència d'àudio coneguda com Haezer. L’estil d’obra d’art no és en absolut l’estil típic de la música de ball, convertint Haezer en un gènere propi.

Nom del projecte : Haezer , Nom del dissenyador : Chris Slabber, Nom del client : CS Design & Illustration.

Haezer  Àlbum

Aquest disseny excepcional és guanyador del premi del disseny del platí a la competició de disseny de joguines, jocs i productes de hobby. Definitivament, heu de veure la cartera de disseny de premiats platí per descobrir moltes altres obres de disseny de productes de joguines, jocs i aficions, innovadores, originals i creatius.

Llegenda de disseny del dia

Dissenyadors llegendaris i les seves obres premiades.

Les llegendes de disseny són dissenyadors extremadament famosos que fan del nostre món un lloc millor amb els seus bons dissenys. Descobriu dissenyadors llegendaris i els seus innovadors dissenys de productes, obres d'art originals, arquitectura creativa, dissenys de moda destacats i estratègies de disseny. Gaudeix i explora obres originals de dissenyadors, artistes, arquitectes, innovadors i marques guardonades a tot el món. Inspira't en dissenys creatius.