Revista de disseny
Revista de disseny
Els Envasos De Begudes Refrescants

Coca-Cola Tet 2014

Els Envasos De Begudes Refrescants Per crear una sèrie de llaunes de Coca-Cola que difonen milions de desitjos de Tết a tot el país. Vam utilitzar el símbol Tết de Coca-cola (l'oreneta de l'oreneta) com a dispositiu per formar aquests desitjos. Per a cada llauna es van elaborar centenars d’orenetes dibuixades a mà i es van organitzar amb cura al voltant d’un guió personalitzat, que junts formen una sèrie de desitjos vietnamites significatius. "An", significa Pau. "Tài" significa èxit, "Lộc" significa prosperitat. Aquestes paraules s’intercanvien àmpliament durant tota la festa i tradicionalment adornen decoracions de Tết.

Nom del projecte : Coca-Cola Tet 2014, Nom del dissenyador : Rice Creative, Nom del client : Rice Creative.

Coca-Cola Tet 2014 Els Envasos De Begudes Refrescants

Aquest disseny excepcional és guanyador del premi del disseny del platí a la competició de disseny de joguines, jocs i productes de hobby. Definitivament, heu de veure la cartera de disseny de premiats platí per descobrir moltes altres obres de disseny de productes de joguines, jocs i aficions, innovadores, originals i creatius.

Entrevista de disseny del dia

Entrevistes amb dissenyadors de fama mundial.

Llegiu les últimes entrevistes i converses sobre disseny, creativitat i innovació entre periodistes de disseny i dissenyadors, artistes i arquitectes de fama mundial. Consulteu projectes de disseny més recents i dissenys premiats per dissenyadors, artistes, arquitectes i innovadors famosos. Descobriu nous coneixements sobre creativitat, innovació, arts, disseny i arquitectura. Obteniu informació sobre els processos de disseny de grans dissenyadors.