Revista de disseny
Revista de disseny
L'etiqueta I El Paquet De Vi Escumós

Il Mosnel QdE 2012

L'etiqueta I El Paquet De Vi Escumós Igual que el llac Iseo brilla a la vora de Françacorta, així el vi escumós mullat els costats d’un got. El concepte és una reelaboració gràfica de la forma del llac i expressa tota la potència d'una ampolla de reserva que s'aboca en un vidre de cristall. Una elegant i viva etiqueta, equilibrada en els seus gràfics i colors, és una solució atrevida amb polipropilè transparent i impressió daurada en paper laminat totalment calent per donar noves sensacions. L’obtenció del vi es subratlla a la caixa, on els gràfics s’envolten al voltant del paquet: senzilla i impactant composta per dos elements “slive et tiroir”.

Nom del projecte : Il Mosnel QdE 2012, Nom del dissenyador : Laura Ferrario, Nom del client : FERRARIODESIGN.

Il Mosnel QdE 2012 L'etiqueta I El Paquet De Vi Escumós

Aquest disseny excepcional és guanyador del premi del disseny del platí a la competició de disseny de joguines, jocs i productes de hobby. Definitivament, heu de veure la cartera de disseny de premiats platí per descobrir moltes altres obres de disseny de productes de joguines, jocs i aficions, innovadores, originals i creatius.

Equip de disseny del dia

Els millors equips de disseny del món.

De vegades necessita un equip molt gran de dissenyadors amb talent per oferir dissenys veritablement fantàstics. Cada dia comptem amb un equip innovador i creatiu de disseny premiat. Explora i descobreix arquitectura original i creativa, bon disseny, moda, disseny gràfic i projectes d’estratègia de disseny dels equips de disseny a tot el món. Inspira't en les obres originals de grans dissenyadors de mestre.