Revista de disseny
Revista de disseny
L’Interiorisme Al Detall

Hiveometric - Kuppersbusch Showroom

L’Interiorisme Al Detall El client busca un disseny creatiu que representi bé la marca. El nom "Hiveometric" està format per dues paraules "rusc" i "geomètric", que simplement indica el concepte principal i visualitza el disseny. El disseny s’inspira en el producte heroi de la marca, un fogó elèctric en forma de bresca. Es preveu com un cúmul de bresques, parets i sostres amb acabats nets que permeten connectar i interactuar perfectament formes geomètriques complexes. Les línies són delicades i netes, i es tradueix en un aspecte contemporani i elegant que simbolitza imaginació i creativitat infinites.

Nom del projecte : Hiveometric - Kuppersbusch Showroom, Nom del dissenyador : Alain Wong, Nom del client : .

Hiveometric - Kuppersbusch Showroom L’Interiorisme Al Detall

Aquest sorprenent disseny és guanyador del premi de disseny de plata a la competició de moda, roba i vestits. Definitivament, hauríeu de veure la cartera de disseny de premiats plata per descobrir moltes altres obres de disseny de peces de vestir i de moda noves, innovadores, originals i creatives.

Llegenda de disseny del dia

Dissenyadors llegendaris i les seves obres premiades.

Les llegendes de disseny són dissenyadors extremadament famosos que fan del nostre món un lloc millor amb els seus bons dissenys. Descobriu dissenyadors llegendaris i els seus innovadors dissenys de productes, obres d'art originals, arquitectura creativa, dissenys de moda destacats i estratègies de disseny. Gaudeix i explora obres originals de dissenyadors, artistes, arquitectes, innovadors i marques guardonades a tot el món. Inspira't en dissenys creatius.