Revista de disseny
Revista de disseny
Una Agència Immobiliària

The Float

Una Agència Immobiliària Dissenyem arquitectura, interiorisme i paisatge en aquest projecte. El cas és una "Agència d'immobles", el nom de la propietat immobiliària és [Sky villa], per la qual cosa es pot concebre el concepte amb el nom de cas com a punt de partida. I el projecte es troba al centre de Xiamen, les condicions al voltant de la base són desfavorables, hi ha apartaments antics i lloc de construcció, al davant hi ha una escola, sense paisatge envoltat. Al final, amb el concepte de [Float], tirar el centre de vendes fins a una altura de 2F i crear un paisatge propi, una piscina a nivell de pila, de manera que el centre de vendes els agrada flotar a l’aigua i els visitants passen per grans superfícies. de l’estany i a la planta baixa de l’oficina de vendes, camineu fins a les escales posteriors i pugeu a la sala de vendes. La construcció és d’estructura d’acer, el disseny i l’interiorisme busquen la integració i la unitat en la tècnica.

Nom del projecte : The Float, Nom del dissenyador : Kris Lin, Nom del client : YONG NIAN Real Estate Development Company Limited.

The Float Una Agència Immobiliària

Aquest disseny excepcional és guanyador del premi del disseny del platí a la competició de disseny de joguines, jocs i productes de hobby. Definitivament, heu de veure la cartera de disseny de premiats platí per descobrir moltes altres obres de disseny de productes de joguines, jocs i aficions, innovadores, originals i creatius.