Revista de disseny
Revista de disseny
La Televisió Led De 40 "

GlassOn

La Televisió Led De 40 " És una col·lecció de disseny sense marques amb diferents solucions de disseny en mides variables amb element de vidre. L'elegància creada amb la transparència del vidre continua gràcies a la gràcia dels acabats metàl·lics que envolten la pantalla en grans mides. Sense la tapa frontal i el bisell de plàstic acostumat, el disseny es relaciona a través del món virtual i del públic amb un gruix reduït dràsticament en productes de 40 ", 46" i 55 ". Tot el marc metàl·lic que sosté la part davantera del vidre millora la qualitat del disseny amb detalls de connexió precisos de diferents materials.

Nom del projecte : GlassOn, Nom del dissenyador : Vestel ID Team, Nom del client : .

GlassOn La Televisió Led De 40 "

Aquest disseny excepcional és guanyador del premi del disseny del platí a la competició de disseny de joguines, jocs i productes de hobby. Definitivament, heu de veure la cartera de disseny de premiats platí per descobrir moltes altres obres de disseny de productes de joguines, jocs i aficions, innovadores, originals i creatius.

Llegenda de disseny del dia

Dissenyadors llegendaris i les seves obres premiades.

Les llegendes de disseny són dissenyadors extremadament famosos que fan del nostre món un lloc millor amb els seus bons dissenys. Descobriu dissenyadors llegendaris i els seus innovadors dissenys de productes, obres d'art originals, arquitectura creativa, dissenys de moda destacats i estratègies de disseny. Gaudeix i explora obres originals de dissenyadors, artistes, arquitectes, innovadors i marques guardonades a tot el món. Inspira't en dissenys creatius.