Revista de disseny
Revista de disseny
La Taula De Cafè

1x3

La Taula De Cafè L’1x3 s’inspira en trencaclosques interromputs. Es tracta tant d’un moble com d’un teaser cerebral. Totes les parts es mantenen juntes sense necessitat de cap dispositiu. El principi d’enclavament consisteix només en moviments lliscants donant un procés de muntatge molt ràpid i fent que 1x3 sigui adequat per al canvi freqüent de lloc. El nivell de dificultat no depèn de la destresa, sinó sobretot de la visió espacial. Es proporcionen instruccions en cas que l’usuari necessiti ajuda. El nom - 1x3 és una expressió matemàtica que representa la lògica de l'estructura de fusta: un tipus d'element, tres peces.

Nom del projecte : 1x3, Nom del dissenyador : Petar Zaharinov, Nom del client : PRAKTRIK.

1x3 La Taula De Cafè

Aquest disseny excepcional és guanyador del premi del disseny del platí a la competició de disseny de joguines, jocs i productes de hobby. Definitivament, heu de veure la cartera de disseny de premiats platí per descobrir moltes altres obres de disseny de productes de joguines, jocs i aficions, innovadores, originals i creatius.

Equip de disseny del dia

Els millors equips de disseny del món.

De vegades necessita un equip molt gran de dissenyadors amb talent per oferir dissenys veritablement fantàstics. Cada dia comptem amb un equip innovador i creatiu de disseny premiat. Explora i descobreix arquitectura original i creativa, bon disseny, moda, disseny gràfic i projectes d’estratègia de disseny dels equips de disseny a tot el món. Inspira't en les obres originals de grans dissenyadors de mestre.