Revista de disseny
Revista de disseny
La Llum Ambiental

25 Nano

La Llum Ambiental 25 Nano és un instrument artístic de llum per representar l’efímer i la permanència, el naixement i la mort. Treballant amb Spring Pool Glass Industrial CO., LTD, la visió del qual és crear un llaç sistemàtic de reciclatge de vidre per a un futur sostenible, 25 Nano va triar la bombolla relativament fràgil com a mitjà en contrast amb el vidre sòlid per encarnar la idea. A l'instrument, la llum brilla a través dels cicles de vida de la bombolla, projectant a l'ambient color i ombres semblants a l'arc de Sant Martí, creant una atmosfera onírica al voltant de l'usuari.

Nom del projecte : 25 Nano, Nom del dissenyador : Ray Teng Pai, Nom del client : Tainan University of Technology/ Product Design Department.

25 Nano La Llum Ambiental

Aquest sorprenent disseny és guanyador del premi de disseny de plata a la competició de moda, roba i vestits. Definitivament, hauríeu de veure la cartera de disseny de premiats plata per descobrir moltes altres obres de disseny de peces de vestir i de moda noves, innovadores, originals i creatives.