Revista de disseny
Revista de disseny
Atri

Sberbank Headquarters

Atri L’oficina suïssa d’arquitectura Evolution Design en col·laboració amb l’estudi d’arquitectura rus T + T Architects ha dissenyat un ampli atri multifuncional a la nova seu corporativa de Sberbank a Moscou. L'atrium inundat per la llum del dia acull diversos espais de treball i una barra de cafè, la sala de reunions en forma de diamant suspesa és el punt central del pati interior. Els reflexos dels miralls, la façana interior vidrada i l'ús de les plantes aporten la sensació d'espai i continuïtat.

Nom del projecte : Sberbank Headquarters, Nom del dissenyador : Evolution Design, Nom del client : Sberbank of Russia.

Sberbank Headquarters Atri

Aquest disseny excepcional és guanyador del premi del disseny del platí a la competició de disseny de joguines, jocs i productes de hobby. Definitivament, heu de veure la cartera de disseny de premiats platí per descobrir moltes altres obres de disseny de productes de joguines, jocs i aficions, innovadores, originals i creatius.

Entrevista de disseny del dia

Entrevistes amb dissenyadors de fama mundial.

Llegiu les últimes entrevistes i converses sobre disseny, creativitat i innovació entre periodistes de disseny i dissenyadors, artistes i arquitectes de fama mundial. Consulteu projectes de disseny més recents i dissenys premiats per dissenyadors, artistes, arquitectes i innovadors famosos. Descobriu nous coneixements sobre creativitat, innovació, arts, disseny i arquitectura. Obteniu informació sobre els processos de disseny de grans dissenyadors.