Revista de disseny
Revista de disseny
Les Aixetes

Electra

Les Aixetes L’electra que no té mànec separat atrau tothom per la seva elegància i l’aspecte intel·ligent és decisiu per ser únic per a les cuines. Disminuir el mesclador digital proporciona als usuaris llibertat de moviment a les cuines alhora que ofereix les opcions de dues funcions de flux diferents. A la zona frontal de l'electra, un coixinet electrònic us permet accedir a totes les funcions, ja sigui quan el polvoritzador es troba instal·lat al bec o a la mà amb només una punta del dit.

L’Espai D’Exposicions

Ideaing

L’Espai D’Exposicions Es tracta de la sala d'exposicions empresarials de la Setmana del Disseny de Guangzhou de 2013 dissenyada per C&C Design Co., Ltd. El disseny disposa de l'espai inferior a 91 metres quadrats que es mostra a la pantalla tàctil i al projector interior. El codi QR que apareix a la caixa de llum són els enllaços web de l'empresa. Mentrestant, els dissenyadors esperen que l’aparició de tot l’edifici pugui fer sentir a la gent un sentiment ple de vitalitat i, per tant, demostra la creativitat que posseeix l’empresa de disseny, és a dir, “l’esperit d’independència i la idea de llibertat” que els propugna. .

El Teixit Tàctil

Textile Braille

El Teixit Tàctil El textil industrial jacquard industrial és un traductor per a cecs. Aquest teixit pot ser llegit per persones amb bona vista i està pensat per ajudar les persones cegues que comencen a perdre la vista o tenen problemes de visió; per aprendre el sistema braille amb un material amable i comú: el teixit. Conté l’alfabet, els números i els signes de puntuació. No s’afegeixen colors. És un producte a escala de grisos com a principi de no percepció de la llum. És un projecte amb sentit social i va més enllà dels tèxtils comercials.

Aixetes

Electra

Aixetes Electra, considerat el representant de l’ús digital en el sector de l’armadura, combina la tecnologia amb el disseny per emfatitzar el disseny de l’era digital. Els aixetes que no tenen un mànec separat atrauen tothom per la seva elegància i l’aspecte intel·ligent és decisiu per ser únic a les zones humides. Els botons de pantalla tàctil de Electra ofereixen als usuaris una solució més ergonòmica. Les “aixetes ecològiques” de aixetes ofereixen a l’usuari la màxima eficàcia d’estalviar. Aquesta característica aporta un valor especial a les generacions futures

L’Espai D’Oficines

C&C Design Creative Headquarters

L’Espai D’Oficines La seu creativa de C&C Design es troba en un taller postindustrial. El seu edifici es va transformar en una fàbrica de maó vermell als anys seixanta. A l’hora de protegir la situació actual i la memòria històrica de l’edifici, l’equip de disseny ha intentat tot el possible per evitar danys a l’edifici original en la decoració d’interiors. A l’interiorisme s’utilitzen molts avets i bambú. L’obertura i el tancament, i el canvi d’espais són ben concebuts. Els dissenys d’il·luminació per a diferents regions reflecteixen diferents ambients visuals.

Banc De Carrer

Ola

Banc De Carrer Aquest banc, dissenyat seguint les estratègies d’ecodisseny, porta el mobiliari urbà a un nou nivell. Igualment a casa en entorns urbans o naturals, les línies fluides creen una varietat d’opcions de seient dins d’un banc. Els materials emprats són alumini reciclat per a la base i acer per al seient, escollits per les seves propietats reciclables i duradores; té un acabat recobert de pols brillant i resistent ideal per a ús a l'aire lliure en tots els temps. Dissenyat a Ciutat de Mèxic per Daniel Olvera, Hiroshi Ikenaga, Alice Pegman i Karime Tosca.