Revista de disseny
Revista de disseny
El Showroom

From The Future

El Showroom Sala d’exposició: a la sala d’exposicions, es presenten sabates d’entrenament i equipament esportiu, fabricats amb tecnologia d’injecció. El lloc sembla ser fabricat amb premsa de motlle d’injecció. En el mètode de fabricació del lloc, els mobles s’uneixen com si es fabricessin en motlle d’injecció per tal de generar el conjunt. Les traces de cosir gruixudes que al sostre suavitzen tota la visualitat tecnològica.

Cadira

SERENAD

Cadira Respecte tot tipus de cadires. Segons la meva opinió, una de les coses més importants i clàssiques i especials en el disseny d’interiors és la cadira. La idea de la cadira Serenad prové d’un cigne sobre l’aigua que va girar i posar la cara entre les ales. Potser la superfície brillant i llisa de la cadira Serenad amb un disseny diferent i especial ha estat feta només per a llocs molt especials i únics.

Butaca

The Monroe Chair

Butaca Elegança sorprenent, senzillesa en la idea, còmoda, pensada amb la sostenibilitat. La cadira Monroe és un intent de simplificar dràsticament el procés de fabricació que suposa fer una butaca. Explota el potencial de les tecnologies CNC per retallar repetidament un element pla del MDF, aquests elements es posen al voltant d'un eix central per donar forma a una butaca complexament corbada. La cama posterior es transforma gradualment en el respatller i la reposabrazos a la cama davantera, creant una estètica diferenciada totalment definida per la simplicitat del procés de fabricació.

Banc De Parc

Nessie

Banc De Parc Aquest projecte es basa en la idea Concept de "Drop & Forget", és a dir, una instal·lació fàcil al lloc amb uns costos d'instal·lació mínims respecte a les infraestructures existents d'un entorn urbà. Les formes fluides de formigó robustes, equilibrades amb cura, creen una experiència de seient còmoda i còmoda.

El Packaging

KRYSTAL Nature’s Alkaline Water

El Packaging L’aigua KRYSTAL epitomitza l’essència del luxe i el benestar en una ampolla. Amb un valor alcalí de 8 a 8,8 i una composició mineral única, l’aigua KRYSTAL presenta una ampolla de prisma transparent quadrat icònic que s’assembla a un escumós i no compromet la qualitat i la puresa. El logotip de la marca KRYSTAL es presenta subtilment a l’ampolla, accentuant un toc afegit de l’experiència de luxe. A més de l’impacte visual de l’ampolla, les ampolles de PET i de vidre de forma quadrada són reciclables, optimitzant l’espai d’embalatge i materials, cosa que redueix la petjada de carboni global.